Znajdziesz nas w Google+


Polityka prywatności

Jakie Państwa dane zbieramy?

Korzystanie z naszej witryny nie wymaga podawania danych osobowych. Podanie danych osobowych jest dobrowolne na stronie przeznaczonej do kontaktu, co umożliwi nam skontaktowanie się z Państwem.

Dane są zbierane i przetwarzane w celach statystycznych. 

Dane zbierane automatycznie 

Podczas Państwa wizyty na naszej stronie internetowej, automatycznie zbierane są dane dotyczące wizyty, np. adres IP, nazwa domeny, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego, itp.

Powyższe dane zbierane są przez dostawców usług dostępnych na naszej stronie, tj. Google Inc. 

Dane zbierane podczas kontaktu z nami

Gdy kontaktują się Państwo z nami za pomocą strony internetowej, telefonu, poczty email, itp. można przekazać nam swoje dane osobowe, np. imię, nazwisko, adres email, itp.

W jaki sposób wykorzystujemy Państwa dane?

W żadnym wypadku nie będziemy sprzedawali Państwa danych podmiotom trzecim.  

Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań użytkowników na naszej stronie internetowej, zbierania danych demograficznych o naszych użytkownikach lub do personalizacji zawartości naszych stron internetowych. Dane te są zbierane automatycznie o każdym użytkowniku.

Dane zbierane w trakcie korespondencji pomiędzy Państwem a naszym serwisem będą wykorzystane wyłącznie w celu odpowiedzi na Państwa zapytanie.

W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Państwa dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.

W przypadku naruszenia Regulaminu naszego serwisu, naruszenia prawa lub gdy będą wymagały tego przepisy prawa, możemy udostępnić Państwa dane organom wymiaru sprawiedliwości.

Informacje o sposobie przetwarzania danych osobowych przez Google Inc. można znaleźć na tej stronie

W jaki sposób będziemy się kontaktować z Państwem?

Możemy kontaktować się telefonicznie lub emailowo. 

Jeżeli zapisali się Państwo na nasz Newsletter lub w inny sposób wyrazili zgodę na jego otrzymywanie, będą Państwo od nas otrzymywać drogą emailową nasz Newsletter.

W jaki sposób można poinformować nas o zmianie danych?

Danych zbieranych automatycznie nie da się zmienić lub usunąć.

Wykorzystanie ciasteczek ("cookies")

Nasza strona internetowa może wykorzystywać ciasteczka (pliki „cookies”), które służą identyfikacji Państwa przeglądarki podczas korzystania z naszej strony, abyśmy wiedzieli jaką stronę Państwu wyświetlić. Ciasteczka nie zawierają żadnych danych osobowych.

Pliki „cookies” są to informacje zapisywane na komputerze użytkownika, które nasz serwer może odczytać przy każdorazowym połączeniu się z komputera użytkownika.

Pliki „cookies” dostarczają danych statystycznych o ruchu użytkowników i korzystaniu przez nich z poszczególnych stron serwisu.

Mogą Państwo w każdym czasie wybrać sposób obsługi plików „cookies” w strefie internetowej poprzez zastąpienie automatycznej obsługi plików „cookie” na obsługę indywidualną (ustawienia użytkownika). Szczegółowych informacji w tym zakresie udzielają twórcy programów - przeglądarek, zazwyczaj w zakładce „opcje internetowe” lub podobnej.

Wyłączenie przez użytkownika w swojej przeglądarce opcji akceptowania plików „cookies”, (zablokowanie, monitowanie) może spowodować utrudnienia czy wręcz uniemożliwić korzystanie z niektórych usług na naszej stronie.

Nie ponosimy żadnej odpowiedzialności za stosowanie lub obsługę plików „cookies” na innych stronach internetowych dostępnych dla użytkowników dzięki linkom umieszczonym na naszych stronach.

Ciasteczka są wykorzystywane przez zewnętrznych dostawców usług. 

W jaki sposób zabezpieczamy Państwa dane osobowe?

Komunikacja między Państwa komputerem a naszym serwerem, gdy zbieramy  dane osobowe, jest zaszyfrowana z użyciem protokołu SSL (Secure Socket Layer). Dodatkowo nasze bazy danych zabezpieczone są przed wglądem osób trzecich.

Zmiany naszej polityki prywatności

Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności poprzez opublikowanie nowej polityki prywatności na tej stronie.

Kontakt

Firma zbierająca dane: Kancelaria Notarialna Tomasz Markuszewski, Aleje Jerozolimskie 101 lok. 31, 02-011 Warszawa, Polska

oraz w zakresie wykorzystywanych usług - Google Inc

W razie dodatkowych pytań dotyczących ochrony prywatności, prosimy o kontakt za pomocą formularza kontaktowego na stronie kontaktowej.

Lista domen